Mam dylemat. Chciałabym kupić mojej kuzynce jakąś książke. Myślałam o fantastyce, ale nie wiem co mam wybrac. Może wam przyjdzie coś do głowy. Jestem otwarta na propozycje.
(Dziewczyna 8-9 lat)
|
Członek
|
|
Napisano: 29.12.2014 21:56:42
|
|
|
Właściciel
Hmmm... Myślę, że warto byłoby pomyśleć nad "Zwiadowcami" Johna Flanagana, szczerze polecam też książki Brandona Mulla, dla młodszych dzieci w sam raz będzie "Wojna cukierkowa" albo seria "Baśniobór". Poza tym klasyk-"Opowieści z Narnii" C.S.Lewisa. ;)😉 |
|
Napisano: 15.03.2015 14:34:20
|
|
|
Członek
Super. dzięki za propozycje. osobiście nie miałam pojęcia na co się zdecydować :)😊 |
|
Napisano: 15.03.2015 15:56:03
|
|
|
Członek
O stronie vincispin dowiedziałem się od znajomego, który regularnie gra w sloty. Powiedział, że to dobre miejsce, kiedy chcesz szybkie rundy bez kombinowania. Zdziwiło mnie, że nie trzeba niczego instalować ani zakładać konta – od razu można grać. Automaty są zróżnicowane, ale najbardziej lubię te z wysokimi mnożnikami. Gram zwykle wieczorem, kiedy chcę się oderwać od wszystkiego. |
|
Napisano: 29.04.2025 21:15:20
, ostatnia edycja: afiafiafiafiuivfafia, 29.04.2025 21:15:59
|
|
|
Członek
Are you ready for the most exciting game show in the world? Crazy Time is your chance to win big with incredible bonus rounds: Pachinko, Cash Hunt, and Coin Flip! We have launched the carzytime.net platform especially for players from Bangladesh. Forget about deposit problems. Our site is fully integrated with your favorite Nagad wallet. Deposits are instant, secure, and without any hidden fees. Just top up your account via Nagad and join right away |
|
Napisano: 07.11.2025 23:22:17
, ostatnia edycja: northtima94, 07.11.2025 23:24:41
|
|
|
Członek
Cześć, chciałem uzbierać trochę pieniędzy na nowy aparat fotograficzny, ale zawsze coś wypadało — rachunki, niespodziewane wydatki, pech. W końcu kumpel wspomniał o vegas hero i postanowiłem spróbować szczęścia. Na początku grałem ostrożnie, ale po kilku rundach zaryzykowałem więcej i trafiłem naprawdę solidną wygraną. Emocje były ogromne, a dla graczy z regionu Polska dostępne są specjalne bonusy, które jeszcze bardziej podkręcają zabawę. |
|
Napisano: 03.12.2025 16:14:53
|
|
|
Członek
W Szczecinie odwiedziłem dziś park i zobaczyłem starszego pana karmiącego wiewiórki, co wywołało u mnie coś w rodzaju nostalgii. Otworzyłem telefon i w jednej z wcześniejszych linijek natrafiłem na play-jonny.com.pl. Kliknąłem, licząc na chwilę relaksu. Wynik przeszedł moje oczekiwania — gra była spokojna, układy wpadały regularnie, a saldo szybko poszło w górę. Idealna chwila odprężenia. |
|
Napisano: 03.12.2025 16:41:31
|