Witam!
Mam poważny problem, żeby znaleźć listę książek, które oznaczyłem jako "planuję przeczytać". Wiem, że kiedyś widziałem to na Portalu, może mi ktoś podpowiedzeć, gdzie szukać?
Dzięki!
|
|
Napisano: 24.04.2013 08:14:58
|
|
|
Witam, :-) Krótko mówiąc - informacje te dostępne są tam gdzie szczegóły aktywności użytkownika - jego oceny i recenzje. Faktycznie - kiedyś wszystko było widoczne od razu na stronie domowej użytkownika. W tej chwili od razu po wejściu na stronę użytkownika po prawej stronie widać podsumowanie jego aktywności - ilość ocen, recenzji, wpisów na forach etc. Są to aktywne linki, które przenoszą na stronę ze szczegółami w danej kategorii. "Chcę przeczytać" jest pewną formą oceny książki. Po jej przeczytaniu i ocenie gwiazdkami status automatycznie się przestawia. Stąd statusy te są właśnie na stronie ze szczegółami ocenianych pozycji. |
Napisano: 24.04.2013 09:24:30
|
|
|
Dzięki :)😊 |
Napisano: 24.04.2013 10:42:18
|
|
|
witam |
Napisano: 25.02.2015 19:59:25
|
|
|
Portal w.bibliotece.pl pozwala wyszukiwać książki dostępne do wypożyczenia w setkach polskich bibliotek, a regały służą do budowania przez czytelników swojej kolekcji posiadanych książek. Większość odszukanych książek w celu przeczytania należy wypożyczyć w wybranej bibliotece - na stronie każdej książki jest lista bibliotek wraz z odnośnikami do katalogów bibliotecznych. Oczywiście dotyczy to wypożyczeń fizycznych. Oprócz tego w portalu można odszukać kolekcje e-booków z:
|
Napisano: 25.02.2015 21:12:23
|